Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bindestreck


nord
jag skriver dig
mina vargars innersta
kall

syd
jag bönfaller dig
din sol

värmen i dina drömmar

vaknar
i min kropp

väst
du upplystas
glömda tecken
jag lyssnar
ditt rop

är frihetens

med öst
söker jag spåren
de evigas eldar
leder min väg

solen, havet
isen

allt som hindrar

tills vi möts

igen




Fri vers av Ex¤animo
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-13 01:51



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
underbart vackert!
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo