Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåta




krigsskador

 

känn min hud
konturerna
av mina ärr

där det var tvunget
att brista

smek bort det gamla
med älskandes händer

inte stridslystna

förlåt mig
mina gamla

oläkta skador

kanske att jag är
känslig

just där


men det lättar




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 298 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-08-20 11:03



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Mycket påtagliga känslor sipprar ut genom texten, Bra!
2011-08-20

  Börje Larsson
Starkt och käsligt, den här gillar jag....
2011-08-20

  Jonas Hellström
Den här gick rakt in; berör väldigt starkt. Finns något renande och läkande i att läsa den.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo