Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt tal


tystnaden
har letat sig in

din stridande kyla
har bedövat

din flykt
har lurat världen
att önska

du aldrig fanns

dina oförlåtliga gärningar

upplöser du lättsamt
med kraftfulla ord

du ger mig nya namn
jag tvingas bära
utan motstånd

bara

för att inte bli
som du










Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-22 18:22



Bookmark and Share


    lory
oh, underbart
2011-11-13

  Lena Själsöga Keijser
omfamnandeljus sänder jag dig
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo