Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanserna utanför ditt spektrum


dimensioner av dig
perception av ditt ljus
ett regnbågsspektrum

jag ser
alla ljusets färgtoner
dina sanna färger

jag absorberar ditt ljus
på min näthinna
tar in dig
i mitt medvetande

du reflekterar
alla våglängder
sprider dig i mig
lyser igenom
blir till det vita

det vita som jag måste ha

du reflekterar
jag absorberar
du det vita
jag det svarta

mitt vita rus

du lurar mig i det blå
i trofasthet
beständighet
du är grön skönhet
glädje som övergår i gult
gult är fult
du är nära det röda
men faller ifrån

jag är svart sorg
jag är bländad
jag är brun
och magenta

jag är nyanserna utanför
ditt spektrum

du bränner bort mig
jag reflekterar inget
för dig
jag går sönder
i ditt ljus

går sönder
i mitt vita rus




Fri vers av Ann JM
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-23 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann JM