Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då är jag mig själv


Den morgonen när jag vaknar vid din sida
Gyllene ljus faller in
Ger oss en dag att leva
Väcker oss till liv

Den morgonen är luften lika stilla som min längtan
Då är ingenting omöjligt längre
Då kan också jag älska
Då har jag blivit mig själv

Den morgonen kan jag se mig i spegeln
Möta min egen blick
för att sen söka din och hålla kvar
Själ mot själ i morgonens ljus




Fri vers av Ann JM
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-20 09:39



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
vackert skrivet!
2011-11-20

  PPQ
Så mycket känslor så fin
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ann JM