Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erkänn att du var där


Var det du som kom där i min dröm
Visst var du där på riktigt
Det kändes så
En kort sekund av fullständig klarhet
i nattens mörker och virrvarr
En illusion av uppvaknande
när du plötsligt stod där
och sa ”Jag är fäst vid dig”

Jag svarade det enda sanna
att jag älskar dig

Du är min dröm
Du är livet jag inte lever
Du är där ändå
Jag försöker tyda
Se vad det betyder
Att du är i min dröm
Att du uppenbarar dig där
som min sannaste verklighet




Fri vers av Ann JM
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-29 10:54



Bookmark and Share


  TT
...drömmar är vackra...vissa drömmar är sanna...eller blir sanna...så är också din dröm vacker...gillar!!!
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann JM