Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om han som fick sekatören in i huvet...och kirurgen


Man får vara lite larvig också



"Den vilade på halspulsådern
Leroy Luetscher, 86, föll på en sekatör som gick rakt in i ansiktet.

Men mannens spetsade öga gick att rädda.

– Du skulle inte tro dina ögon, säger kirurgen Julie Wynne till Sky News".



-Vad sa kirurgen under operationen ?
-Ögona böj !


-Vad sa kirurgen när han blev avbruten ?
-Ett ögonblick.


-Vad gjorde kirurgen när snygga assisten kom in i rummet ?
-Kastade ett öga på henne.


-Vad sa han till henne då ?
-Du är min ögonsten.


-Vad sa kirurgen när han fick veta att mannen var djupt religiös ?
-Öga för öga...


-Hur sammanfattade kirurgen händelsen ?
-Man skulle ha trott att du hade glasögon ?


-Och slutligen, vad tyckte han att sekatören var ?
-Ögonskugga.










Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-31 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP