Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om...


Om världen
byggs

med samma onda

som den slits
itu

vill jag ej längre
vara en del

Om mod
är att fortsätta blunda

vill jag ej längre
se

Om styrka är
ett hårdare skal

har jag redan
gått

s ö n d e r

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-10 18:13



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
din gråt är min när du gråter....
2011-09-12

    Goth-maskin
gillas..
2011-09-10

  Lena Själsöga Keijser
dina ord blöder
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo