Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv


livet har slagit ut
du blommar
och under ytan
växer något magiskt
skyddat

av er kärlek

modersögon tindrar
kärlekens hemliga
bara ler

...




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-14 20:46



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
underbart skrivet vännen. jag bara ler.
2011-09-16

  Lena Själsöga Keijser
bilden väcker mina varma tårar
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo