Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mina händer


jag rör mig över dig
följer i dina spår
fåror, färger, fragment
mjuk manlighet
känner din kropp
oförlöst förväntan
under mina händer

du finns till i min beröring
bara där just nu
bekräftad, bejakad, besannad
känslig kvinna
smeker din själ
oförfärad längtan
i mina händer




Fri vers av Ann JM
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-16 08:22



Bookmark and Share


  Shambalaman
Oförlöst förväntan,.. Oförfärad längtan', mycket vackert och mycket åtrå. Tack /p
2011-11-04

  Zelogath
Mycket vacker!
En stilla beröring
Av den man älskar
2011-10-05

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuellt vackert. =)
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ann JM