Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt allt

Jag håller i din hand hårt.
Jag vill inte tappa den.
Din hand är så mjuk och len.
Du ger mig en känsla som får mig att känna mig tryg.
Ditt leende lyser.
Dina ögon glittrar som diamanter.
Du är mig ängel.
Du är mitt allt.




Fri vers av xalle97x
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-27 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xalle97x
xalle97x