Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor var mitt allt!

Mormor du var mitt allt.
Du var både socker och salt.
När döden den kom, blev allt så kallt.
Mitt hjärta brast i gråt.
Och därför har jag skrivit till dig en sådan låt.
Bandet mellan en mormor och en liten tjej.
Detta var väl inte alls så okej.
Att du just skulle lämna mig.
Tårarna blev många.
Och nätterna utan dig blev långa.




Fri vers av xalle97x
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-15 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xalle97x
xalle97x