Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill sova bort hösten

jag vill sova bort hösten
inte känna kylan komma krypandes under huden

jag vill sova bort hösten
ändra på det som aldrig hänt

jag vill sova bort hösten
sluta tänka på att det här är skuggan av den vackra våren




Fri vers av Jossan Ström
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossan Ström