Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora en vän

Livet förändrades på hundradels sekund
Glädje förvandlades till sorg
Känslan av total maktlöshet
Vad kan jag göra för att hjälpa henne?

Sakta släcks glädjen
Sorgen lyser allt starkare i hennes ögon
Men hur hjälper man en vän som förlorat en vän?

Att stå på sidan är nog hemskt, hur är det i det värsta kaoset?




Fri vers av Jossan Ström
Läst 242 gånger
Publicerad 2012-05-24 17:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ibland behöver man bara finnas där. Men det känns!
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Jossan Ström