Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stå vid min sida


om du finns nu
g u d
när jag verkligen
bjuder in dig
utan minsta lilla
stolthet
eller eftertänksamhet

motbevisa min värsta fördom

din orättvisa

visa mig att styrka
når sitt mål

så länge
den drivs

av kärlek
.

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 171 gånger
Publicerad 2011-09-28 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo