Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kan föreställa sig




livet är en lek


när du kommer
ska jag täcka över allt
det mörka med
klorerade lakan

när du kommer
ska jag måla himmelen till
önskeblått
och vara din sol

ja, jag ska stråla dig trygg

leka, att livet endast är en lek
där de som gråter
ensamt åker ut

för de tuffaste som du
har vunnit

och det är därför jag målar
himmelen så blå
med ett leende för stort

och tårarna, de blir en damm
med dina gula plastankor i

för här finns ingen gråt
inget mörker
i en strålande värld

här finns bara du


när du kommer...

 

 





Fri vers av Ex¤animo
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-28 21:46



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
den vackraste av dikter!
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo