Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

Är jag villig att veta och se och förstå?
Är jag villig att lyssna och tänka?
Är jag villig att hjälpa och ge dig en hand?
Är du villig att se att jag finns där?

Vill du se vem jag är?
Vill du se vad jag har?
Vill du se att jag gör allt mitt bästa?

Jag är här blott för dig.
Jag är här blott en stund.
Om du vill kan jag även försvinna.




Fri vers av Han i Hörnet
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-07 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
frågor vi kanske egentligen ofta ställer..vackert,
avskalat, genuint..
2011-10-07

  wildah
Det här var ju många val :-)
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Han i Hörnet
Han i Hörnet