Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sa det till mig

Jag litar på dig, sa hon till mig,
och såg mig rakt in själen.
Jag vet vem du är, sa hon till mig,
och såg allt jag inte kan säga.

Du fixar det här, sa hon till mig,
och gav mig en klapp på kinden.
Jag vet att du kan, sa hon till mig,
och vände sig om och gick.




Fri vers av Han i Hörnet
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-20 19:35



Bookmark and Share


    Åsa Graaf
gillar den
2011-11-06

  wildah
Kan vara en vän, en mor, en kärlek! Tillit är viktigast och se in själen låter bekant :-)
2011-10-22

    ej medlem längre
en gåva av tillit..
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Han i Hörnet
Han i Hörnet