Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pajas?

Är jag den som du tror?
Är jag den som jag är,
eller är jag en pajas i livets arena?

Är jag en bild av ditt förflutna
eller en bild av din önskan
om det perfekta som det borde vara?

Var finns jag på din scen?
Var finns jag i din film?
Var finns jag under den stora premiären?

Är jag den som var där,
eller den som var här,
eller den som du ville var när dig?

Glöm ej bort att därframme
mittemot dig
finns ett jag som dig alltid förnimmer
Glöm ej bort att i pajasen som är i din film
är ett jag som kan känna och lida.




Fri vers av Han i Hörnet
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-10 10:19



Bookmark and Share


  wildah
Fantastiskt bra beskrivet över undran som många har!
2011-10-22

    ej medlem längre
Ja, handlar det om självbild..?
eller är undran en annan..
mångbottnad text med
tolkningsmöjligheter..
jag gillar flödet i skrivandet..
gillar hela texten..
2011-10-14

  Celticgirl
Det är alltid svårt att veta- var man har sig själv!!
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Han i Hörnet
Han i Hörnet