Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflutet

Vad är det förflutna som kan säga vem vi är?
Vad är det förflutna som kan dikta vad vi gör?
Vad är det förflutna som styr över det vi tänker?

Det förflutna var då.
Det finns inte nu.
Och egentligen har det väl aldrig funnits?

Vad som finns är vårt nu.
Vad som finns är vårt här.
Vad som finns är vår väg mot vår framtid.

Så vad är det som säger varthän du ska gå
och vad är det som styr dina tankar?
Är det något som varit
eller något som är
och som vill att du raskt ska gå framåt.






Fri vers av Han i Hörnet
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-10 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kloka ord, på vägen..
2011-10-10

  Kalle.O
Bra, gillar denna!
2011-10-10

  wildah
Du skriver med bra innehåll, uppskattar!
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Han i Hörnet
Han i Hörnet