Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag?

Vem är han på bussen
han där som ser ut
som en annan jag kände en gång.
Vem är han i spegeln
jag ser varje dag
även honom jag kände långt innan.

Jag ser honom ibland
när han tittar på mig
långt borta från andra sidan
och jag hör honom säga
"Är det verkligen du,
eller är du egentligen en annan."

Jag vill ropa på honom
när han ser rakt på mig
att jag är den jag alltid har varit.
Men jag håller mig tyst
och ser sakta tillbakas
för jag vet att han aldrig ska tro mig.




Fri vers av Han i Hörnet
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-13 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Han i Hörnet
Han i Hörnet