Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vem kan gå vilse i en liten stad?

Någonstans där på vägen tappade jag bort mig själv
och
Jag försöker hitta hjärtat som leder mig på rätt spår igen.

Jag försöker hitta ett slags hem




Fri vers av M.B
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-13 21:23



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
det svåraste av allt, jag har sökt i snart 60 år.....och sökandet är evigt...fortsätt
2011-10-16

  Filosofen2
Om hjärtat tappas bort, går stegen vilse.

Kärleken till sig själv läker såren och
stegen går varsamt fram igen.
2011-10-16

  Ola Rydberg
Sista raden binder ihop
denna dikt fint
2011-10-14

  Fru Intighet
Åh, så vackert!
2011-10-14

    ej medlem längre
Lätt att tappa bort sig...inte alltid lika lätt att finna sig själv igen.. Bra fångat
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B