Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset

Du stod där helt plötsligt framför mig
som ett minne från ett annat förr
du stod där och log och bjöd in mig
till ett något som där redan fanns.

Dina väggar har sett allt för mycket
och ditt tak det har skyddat mot allt
alla människor som varit hos dig
tagit med sig en del av din själ.

Du finns kvar i historien hos många
du finns kvar som en del av ett liv
du finns kvar fastän stegen nu tystnat
och en framtid hos dig nu har tänts.




Fri vers av Han i Hörnet
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-17 21:36



Bookmark and Share


  wildah
Man vill läsa mer när man börjat, du skriver bra!
2011-10-18

    ej medlem längre
att bebo ett hus..
att bebo ett inre..

vackerbeskrivning på
många möjliga sätt..
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Han i Hörnet
Han i Hörnet