Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du ligger med mig

Jag kommer ihåg dig
Jag kommer ihåg ditt band
Och din basist som var galen

Jag kommer ihåg hur du sprang runt på scenen
Och sjöng
/fuck The man / reality / fuck The man/

Och jag kommer ihåg hur jag sedan när det var min tur
Gjorde slut med min rodnande emo-pojkvän
Genom några improviserade textrader
/Dave / dave, follow me home / I want you to fuck this man/




Fri vers av MOLKO
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-18 10:27



Bookmark and Share


  Olliwer
Denhär är så bra. din personlighet (inte den dryga som du skyltar så med på II) skiner igenom.
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

MOLKO
MOLKO