Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DANNY BOY DET ÄR NÅGOT FEL PÅ POETERNA PÅ DENHÄR SIDAN

SAKNAR DIG
BLAND SKITTEXTER OCH SNYFTLYRIK
KALLE-ANKAPOCKETSNIVÅER OCH KÄRLEKSKRANKA MISSFOSTER
BLAND IDIOTER OCH FÖRDJÄVLIGA PENSIONÄRER
OMGIVEN AV SÄRSKRIVNINGAR OCH KLYSCHÉER
SNEKNULLADE PUCKON UTAN KÄNSLA FÖR TEXT
DÄR FELAKTIGA STYCKESINDELNINGAR OCH KONJUKTIONER
SKAVER MOT VARANDRA


HÄR DÄR ALLA KALLAR SIG "POETER"




Fri vers av MOLKO
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-17 17:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
a
2015-12-12

    ej medlem längre
Det här är vad jag kallar poesi!!! ARGGGHHHQAAAAAAA!!!
2012-12-28

  Mr Lindemann VIP
Kan du utveckla det här med fitthora?
2011-11-17

    ej medlem längre
Mr Linderman, det var nog en av de sämsta dikterna jag någonsin läst. Tro inte att du blivit någon jävla hjälte nu. Fitthora!
2011-11-17

  Angeldust
MOLKO och Danny (danny det var du som skrev så vackra ord på min fria text) öppna en egen poetsida om det inte passar att vara att vara här...skulle passa mig utmärkt allafall.
2011-11-17

  Mr Lindemann VIP
Vi svenska med MOLKO har
informationen fram mot oss väller
vi ingen kunskap till oss tar
och ilskan den bara sväller.

Här finns minsann ej konsonans
för i undervisningen saknas balans
MOLKO sompoesi lärare är inhabil
och minsann väldigt infantil.

Haranger undviker han ej
ty han är inte pedagogisk, nej.
Han en kass lärare är
och han ofta svär.
Han är en av de sämsta lärare som finns
vi honom för alltid minns.


Farbror Torsten™
2011-11-17

    ej medlem längre
Klichéer, snedknullade, styckeindelningar.


Lycka till med poesin.
2011-11-17

  MOLKO
Gubbpojke: Du är inte inräknad i texten, you are OK!
2011-11-17

    ej medlem längre
Jag känner hur tårarna flöder av denna vackra poesi. Betoning på POESI, vilket inte många skriver här.
Ja, pensionärerna borde man allt rensa ur härifrån. Det får ju fan vara någon måtta på eländet ;D
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

MOLKO
MOLKO