Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka


du har öppnat min himmel
nu regnar jag ut
sorgen, skammen, rädslan
lyckan, längtan, självföraktet
allt i en enda röra
faller ner mot botten
där jag är ensam

kom tillbaka till min botten
du som höll ihop
som hjälpte mig att tro
hjälpte mig att sila ut det svarta
att samla på ljuset
här är så mörkt nu
kom tillbaka




Fri vers av Ann JM
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-19 22:44



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Grymt stark text...ord som tar tag om mig som läsare...saknad & längtan kan värka sönder en...det beskriver du enormt bra här.

"Du har öppnat min himmel - nu regnar jag ut"

och raderna:

"som hjälpte mig att tro
hjälpte mig att sila ut det svarta
att samla på ljuset"

- blir berörd på djupet. Mycket.
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ann JM