Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14:24

för hösten har radat upp sina trupper
laddat med vapen & ammunition
deras brinnande hjärtan kommunicerar
varje rökmoln en konspiration

när kylan står som spjut ut ur bröstet
när man tagit alla smällar
förbi nedbrända barer och bordeller
genom sjöblöta kvällar

desperation har tagit en helt ny ton
längtan efter värme blir för stor
jag kapitulerar, flaggar vitt och ger upp
det är så mycket enklare än du tror

i ett land där inga eldar bor




Fri vers av grob adnama
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-21 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grob adnama
grob adnama