Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rökpelare

ambivalensens mecka
ett känslospektrum
i ständigt uppror

en
saling blandning av
ingenting
och allting

motstridighet och ovisshet
inget konkret,
bara
ett virvel av damm och rökpelare sådana man inte kan få fatt
i, ta tag i
 
velar,
vrider och vänder på sig
bestämmer sig
tillslut
för

apati 




Fri vers av grob adnama
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-27 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grob adnama
grob adnama