Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt av min son.


Morgonstund har guld i mund


Den här mackan...


Det känns som...


Jag vet inte




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-29 19:02



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Vilken härlig text! Vilken hänsynsfull kommentar av en ung man...
2011-12-02

  Annie b'larsson VIP
Man hamnar liksom mitt i hans tankar om mackan.
Fin dikt, tycker jag.
2011-10-29

  Gunnar Hilén VIP
Tack för han finns i ditt liv ! Kanske det var farsan som brett på fel sida...
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson