Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon annans

orden tar över
precis som flickans fyrklöver
tagit ifrån henne rätten
att tycka

att andas
utan att vara någon annans




Fri vers av millaan
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millaan
millaan