Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn och gevär

ni vet jag vandrade
igenom en storm
full av hagel och sol

jag vaknade och insåg
att solen gått i moln
att det enda som återstod
var jag
frusen och vilsen
i en värld full av hagel
regn och gevär




Fri vers av millaan
Läst 251 gånger
Publicerad 2011-10-30 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millaan
millaan