Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är speciell

Jag vill bara skriva några rader
Något fin så där som får andra att förstå
En blomma, En sol, En stjärna på himmelen
Droppen som trillar från löven när våren kommer och allt grönskar

Kanske ska jag rapa något
Då kommer allt dirket från mitt hjärta
Något som du bara kan se och känna
Den där pirrande känslan
När fjärilarna vaknar ur sina kokonger på sommaren

Men allt känns så banalt
De är allt från vad du är
Du är speciell för mig




Bunden vers av CheetaraMedKaos
Läst 239 gånger
Publicerad 2011-10-31 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CheetaraMedKaos