Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Anne-Marie.....


Oj.......

Som en grekisk gudinna finns hon där
Vacker, älskvärd och min

Jag kräver inte mer än kärlek
Och hon ger mig det - tusenfaldigt

Kärlek är en del av själen och
hon förkroppsligar alla känslor

Kärleken är hon och jag
Tillsammans är vi starka
Känslan av vi två tillsammans är vacker
Jag är lycklig

Tänker på dig

// JI




Övriga genrer av JI
Läst 808 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-13 22:53



Bookmark and Share


  Aisha VIP
..starkt och vackert....
2009-05-08

  Pulsatilla
Vackert! Fyllt av kärlek och lycka!
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

JI