Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jennifer.....


Din vilja sitter i en talltopp....

Det känns som så länge sedan du försvann och jag har valt att glömma allt det fina som fanns när du var här.

När musiken strömmade ur radion kom minnena tillbaks, till tonerna av din gamla favorit.

Sångaren sjöng om olycklig kärlek, smärta och lidande.
Men för mig betydde orden ingenting annat än glädje och lycka.

Såg framför mig hur du skuttade, dansade och mimade till musiken.
Du kiknade av skratt ända tills du ramlade i golvet, där du fortsatte skratta.

Jag är glad att jag fick dela den första tiden i ditt liv och önskar att jag gjort andra val när det fortfarande fanns tid.

Din vilja sitter i en talltopp..... sa jag till dig när du surade och tjatade.
Men tänk om du ändå var här och surade nu

Du har blivit en vacker och stark ung kvinna.
En dotter att vara stolt över.

Hoppas jag får säga det till dig en dag.

Saknar dig, lilla stjärnöga







Övriga genrer av JI
Läst 678 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-07 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JI