Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast

 

Vad är det som händer med mig?

 

Runt om mig tornar himlens hotfulla mörker upp sig

Svarta virvlar, fjädrar yr

Jag är ensam i ett förtrollat träsk

Ett träsk byggt på plågade själar

Ensamma människor

 

Vattnet är kallt och jag kippar efter luft

Huttrar, jag är blå

Med armarna runt kroppen i en självömkande kram

Vem saknar mig?

När mitt hjärta fryser

 

Det känns som att jag stått här

I all evighet

Först vilsen

Sen förlorad

Övergiven lämnad åt ödet

Varginnan som mager väntar på min död

Magiska väsen

 

Vad händer med mig nu?

Ska  jag ge upp, låta träsket ta mig

Tysta min sorgebön

Vyssja mig till evig sömn

Än har inget letat efter mig

Ska jag låta kylan ta över

Varginnan tar mig snart

 




Fri vers av Bubbth
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-05 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bubbth
Bubbth