Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlek så stor..

En kärlek så stor vill omsluta mig, omfamna mig... En kärlek så stor förvandlar mig till något nytt, till något mer än jag kan vara själv..
En röst fylld av värme, en hand fylld av ömhet..
Du ger mig skärvorna tillbaka att laga sorgen och smärtan med i mitt liv.. Tårar av förundran stiger inom mig över hur du kan hela mig,,, fylla mitt inre med så mycket av kärlek, av renhet.. Dom trillar nerför min kind ,, likt pärlor av tacksamhet och glädje..... Du är sann ,du är äkta, inför dig kan jag bara falla, igen och igen, Inför dig har jag inga försvar och vill inga ha..
Aldrig har jag älskat någon som dig.. Aldrig har någon funnit så mycket hos mig bara genom att le, att ge mig tiden att sakta vakna ,så att jag kan visa mig så som jag är för dig..
Hos dig får jag vingar och solen lyser klart igen... Berikad, berörd, förälskad och förförd ,,av allt du ger, ser och gör.. Älskad, lycklig ,trygg och hel..
Du sådde ett frö i mig, det slog rot,, så lätt, så enkelt och oskyldigt gjort..., Nu står jag omsluten av en kärlek så underbar och så stor ..Att bara stå still och vänta på dig, var det bästa steg jag någonsin tog...




Fri vers av Templet
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 16:14



Bookmark and Share


  Templet
Tack :)
2011-11-07

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Templet
Templet