Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mening..

Du tänder lågan, väcker mina sinnen,du ger mitt liv glöd och en mening... Visst finns jag utan dig , men bara hälfen så glad, bara hälften så bra..
Jag är min egen som du.. Men dina händer mot min hud känns mer än mina egna, jag älskar din smekning och vill alltid ha mera... Jag behöver dig för att älska, jag behöver dig för kärleks skull. - Jag kan både leva och överleva utan dig, men så trist och innehållslöst, så grått och stjärnlöst... Varför lida, när det enda jag behöver göra är att se in i dina vackra ögon, försvinna och sakta smälta bort.. Förintas och förgöras av din kärlek, tillåta din värme kyssa, älska och befria allting inom mig.. Timglaset vi har är alltför kort för att tveka ,för att rädslor och mörka minnen ska regera... Jag behöver dig för att finna ro, känna glädje.. jag behöver dig för att finna livet som är värt att leva...




Fri vers av Templet
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-09 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Templet
Templet