Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfidenten söker hjälp




Om du togs emot av vården
lika vackert
som ordet konfident låter !

Om du möttes av den andre
i stället
för att "gås igenom" !

Som om du vore transparent !

Som om du skulle ha
en början
och ett slut !




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-06 18:02



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
jag tycker om ordet som. som om det betyder mer
som om man liksom inte blir sedd
som om man är lätt att avsluta
som snyggt skrivet
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP