Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kvinnan börjar allt



Berg...hav...träd...blomma

Lukt...vätska...sanning...barn

Kyrka...grav...texter...en röst



Blommande barn

Vätskande berg

Luktande gravar



Havsröst

Sanningstext

Träkyrka



Hon vilar där med sin ingång

till ett rum utan vapen

där undret tager sin början



Utgång










Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-07 10:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Varför är kroppen så söt
om ögonens tårar, fyllda av sälta
samtidigt till synes i vila är?
2011-11-07

  Minkki VIP
Vackert, broder Gunnar...
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP