Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en regnbåge böjer jag mej bakåt och visar dig all min kvinnlighet


Din tunga
Dansar galna stråk
På min blossande kropp

Mitt långa hår
Är tovigt av svett
Och dina smekande fingrar

Grenslad över dig
Känner jag mej vacker
I dina ögon

Dina händer på mina höfter
Jag rullar med varje puls
Varje andetag

En bild
Du fantiserat om
Säger du

Jag böjer min kropp
I en båge bakåt
För dig att betrakta

Min kvinnlighet
Levande, pulserande
Älskande

Bortom horisonten
Där ögonfransen vilar
Mot fuktig kind

Reser du dig mot mig
Stöter in ditt varma liv
I min djupa famn

Och alla viskande röster
Börjar sjunga sången
Vi bara kan höra

Då vi sammanflätande
Flyter in och ur
Uppåt och mjukt landar igen

Med kinderna nära
Blinket och andehämtningens
Färgade regnbåge

Du....



... Min skatt




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-10 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fortsätt gå i brygga, kvinna, för dylika rader vill se se mera av
2011-12-20

    lory
mamma mia mvg ,helt magisk
2011-12-15

  Gunnel André VIP
Underbart sensuellt!
2011-11-20

    ej medlem längre
Naket, sårbart och mycket sensuellt....ljuvlig dikt.
2011-11-11

  Kalle.O
Förförande bra skrivet!
2011-11-11

  HelenaW
Underbar text, helt i min smak! Gillas!
2011-11-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
Genomskön o underbar, är denna
2011-11-11

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert, sinnligt, intimt, härligt, berörande
2011-11-10

  PPQ
Välskriven
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya