Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamheten viskar

Kasta den tunga ryggsäcken
av lagom investerade känslor.
Var inte velig,
ensamheten talar till dig,
om vårt medfött rättighet
att älska...
Se dig om,
ditt livs övergångsställen,
låt mig inte gå förbi
obemärkt...
Hela ut
hjärtats skärvor,
och dölj dig aldrig
bakom en mask.
Jag står där
i tårdränkta kläder
av min saknad
och väntar på
grönt ljus.




Fri vers av lory
Läst 295 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-11 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket vackert...
2012-02-08

  John Shade
Övergångsstället, fint använd metafor. Jag håller alltid utkick efter tårdränkta kläder och skriver om det jag läser ut från ansiktet.
2011-11-13

    Tea Alex
Fint och djupsinningt.
Berör mig.
2011-11-13

    ej medlem längre
Dina ord berör mig. Vackert och vemodigt.
2011-11-11

  Maj-Lis VIP
Så vackert
2011-11-11

  Kalle.O
Underbar!
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen