Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria Magdalena

Genomsvettig.

inlindad

i en lavendeldoftande lakan

av din sammetslena hud,

sprettar passionen

mellan mitt sköte och din hipotalamus...

avnjuter dig...

formar din kropp

efter månskarans ljus

kastar mig hejdlös

över röda kullerstenar

av dina muskler.....

limma fast mitt lockiga håret

med dina vulkanhetta händer

jag är din

syndiga

kåta

Maria Magdalena.....




Fri vers av lory
Läst 419 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-13 13:49



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Härlig text. Gillar
2011-11-20

  PPQ
Äntligen en hyllning av Magdalena undrbart
2011-11-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
en gudinna är gudinna i alla läger
oavsett hur hon är

syndig o kåt
må lustodropparna flöda

vi dricker dig som nattvard
2011-11-18

  LassO
Härlig text, "skit i tjurskallarna"
2011-11-15

  Ex¤animo
Larz? Är detta Inkvisitionen i modern tappning? Det är poesi, och då är det tillåtet att fantisera. Gillar denna text starkt, oavsett namnval.
2011-11-13

  Larz Gustafsson VIP
Varför just ett bibliskt namn?
Hon blev faktiskt befriad från sin skörlevnad.
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen