Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens uppsägningstid

Mörket bara tättnar

briljera frosthinna i våra ådror,

vi är inte följsama i försöket,

att färdas mot varandra.

Älgblomning i stora oceaner av tårar,

våra leriga otvättade händer av

sista tillplattade insikten

att brytpunkten är nära.

Fullständigt tömma i sinnet,

drännerade på förväntningar,

beväpnade med skulden

fångade i smärtan....

och rädda att släppa taget...

Gatuljusens reflexer slocknar

i samma takt som vår kärlek till varandra...





Fri vers av lory
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-16 09:10



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Smärtsamt., men åh..
Så vackert!
2011-12-02

  karenina VIP
smärtsam, så smärtsam om det oundvikliga. tycker om titeln
2011-11-18

  Filosofen2
Smärtsamt och hårt sanningen om kärlekens svåra vägar
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen