Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppar

hetta av förtrolighet,

blossande av begär,

fuktiga av lystnad,

förlösande av andetag,

sårbara av ord,

skimrande av längtan,

svältfödda på kärlek,

bördiga av kyssar,

kryddade med honung,

berusande av åtra

mina läppar


väntar på dig...










Fri vers av lory
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-16 12:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
sinnligt i sin begärliga längtan
2011-11-29

    ej medlem längre
Your lips, a portal to Heaven
2011-11-22

  Ninananonia VIP
sensuell.. :)
2011-11-18

  Seglaren
Håller med. Sensuellt och enkelt
2011-11-16

    ej medlem längre
Sensuellt sköna ord.
2011-11-16

  Johan Bergstjärna
Härligt skrivet!
2011-11-16

  Filosofen2
Underbar läsning som vittnar än ensamhet och sårbarhet
2011-11-16

  LassO
Lovely
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen