Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal vän

Jag kan ibland gruva mig,

för, tänk om vi inte är som förr?


Tänkt om allt vi hade

lösts upp med tiden

som flygit ifrån oss.

Och kvar är bara gamla minnen

om hur vi en gång var,

och ville förbli.



Det är skönt att ha fel ibland.




Fri vers av tvåve
Läst 317 gånger
Publicerad 2011-11-16 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tvåve