Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre lätta ord


Jag spenderar dagarna med att göra saker jag alltid velat göra

Med en människa jag innerst inne alltid hoppats på att möta

Och flämtandes under ett vattenfall får jag höra tre ord som jag inte hört, på samma sätt, på väldigt länge.
Om ens någonsin.

Jag vågar säga samma tre ord tillbaka och verkligen mena dem med varje liten del av min själ.




Fri vers av tvåve
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-20 04:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Jag älskar Dig
2014-11-27

    Jerska
Fyndigt och kreativt i koncentrerad form. Och ett budskap. Det gillar jag!
2013-02-20

  SatansSon VIP
tycker jag om.
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

tvåve