Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig här och nu...

Vill ha dig här och nu...

inte senare eller imorgon,

inga värmeljus ,tack...

vi är tillräckligt heta som två vulkaner ,

viskar till dig

Vill ha dig här och nu...

den vilda blicken säger allt

vill slita av dig kläderna,

släppa tigern ur buren,

känna lusten i bröstvårtorna...

Vill ha dig här och nu...

pulserande energi i ådrorna,

i mitt sköte vattenfall

Kroppen skriker....

Vill ha dig här och nu...








Fri vers av lory
Läst 882 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-18 18:14



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja, ja jag kommer! Ja så känns din dikt. Och har han inte kommit ännu, så missar han något!
2012-01-10

  Ronny Berk
en rubrik som förmedlar känslor av längtan; lustans blickar skapar bilder av lust och energi, ja !
2012-01-04

    svarta ängeln
Sexig, brinnande och det skriker passion!
2011-11-28

  Nina Nightwish VIP
Se där ja! Så som det ska vara:) Nu är jag inte ensam att skriva lusta:)
2011-11-20

    AA VIP
Underbar text. Sensuellt.
2011-11-20

    ej medlem längre
Skön...upphetsande..ville läsa igen...
2011-11-18

  LassO
härlig beskrivning av brutalt skön kärleksfull kåthet... vi kallar det för "rön" i Hälsingland... RÖNhet
2011-11-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
en underbar önskan är det här:)
2011-11-18

    ej medlem längre
Mmmm...sensuellt och lockande.
2011-11-18

  PPQ
Passion och längtan fantastiskt skildrat
2011-11-18

    ej medlem längre
Eggande text...härligt öppen och stark.."känna lusten i bröstvårtorna...", en sån styrka det finns i den enda raden, så mycket liv..

Bokmärker
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen