Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bejaka livet

Bejaka köttets heliga lustar

hedra din kropp med gudomlighet,

öppna alla cellens membraner

och njut av enkelhet.

Säg ja till livets

outforskade gåtor

tysta ner all okunnighet

välkomna alla främmande stränder

och bekräfta dess innerlighet.





Fri vers av lory
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-19 12:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
precis vad jag tycker:)
2011-11-20

  Seglaren
"välkomna alla främmande stränder
och bekräfta dess innerlighet"

Alla mammor som varnar döttrar för att prata med främmande förnekar också dem möjliga positiva upplevelser:
I say, "Please don't talk to strangers, baby"
But she always do!
She say, "I'll talk to strangers if I want to
'Cause I'M A STRANGER, TOO"
2011-11-20

    ej medlem längre
Ett mäktigt mantra att ständigt upprepa..med ord och kropp
2011-11-19

    ej medlem längre
Magiska uppmaning....
2011-11-19

  Ninananonia VIP
Underbart.. :)
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen