Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min älskade pappa.... Kroatien,27.8.2000.


Om döden

En fjäril

har landat

i evighetens trygga hamn...

Stilla,

stilla...

Under morgonens dimmiga timmar...

När alla själar sov...

Under sina mjuka täcke

av dagens förhoppningar.

Stilla ,

stilla,

flög han iväg...


Lämnade diamanttårarna

till oss i arv....

Stilla,

Försynt,

mot ljuset...

Mot friden...

Stilla ...

Stilla...

Och min sorg är 140 mill lång...




Fri vers av lory
Läst 296 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-21 12:06



Bookmark and Share


  SvartPoesi
Beklagar,

Otroligt fint skrivet.
2011-11-23

    leelee
Vacker...
2011-11-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-11-22

  Bibbi VIP
Starkt berörande.

Gästade detta land 1991 med make som fick hembud år 2000
2011-11-22

  Ninananonia VIP
Berör..
2011-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag beklagar din förlust.
2011-11-21

    ej medlem längre
Så briljant vackert...och du skulle bara veta vilken musik jag råkade lyssna till när jag läste detta...det förstärkte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-21

  Nina Nightwish VIP
Fint om saknad och sorg
2011-11-21

    ej medlem längre
Av diamanttrådars ljus
vävs kärleken oavbrutet
oavsett avstånd och dimension....
2011-11-21

  Seglaren
Mycket bra om din fars död
2011-11-21

  PPQ
och nu visar du att du har många strängar på din lyra...kanontext
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen