Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kasta masken...

Som mormors sköra porslinsfigurer, rusar vi igenom vår dagliga gatan,

insnöade i vår trygga värld av rutiner och vardagspetitesser.

Blinda och döva....


Nästan förskräckligt förlamade och apatiska inför livets Gåvor.

Många uppgivna ansiktet i början av livet, lågan som har slocknat innan sin

Tid. Ögonen som har förmörknat, själen som har förfallit eller dött i sin egen

Kropp.

I vårt extrema behov av perfektionism...Egot har blivit större än Mount

Everest, och i samma takt har vi bara Krympt.



Krympt i vårt desperata försök att vara något som vi inte ÄR.

Med starka , svettiga händer håller vi masken för ansikten och vi kan knappt

Andas. Värme böljan kittlar kinden, svetten rinner ner, och själens exem gör

sig påmind om och om igen. Det finns ingen Botemedel för detta tillstånd .









KASTA MASKEN MEDMÄNNISKA, VAR MED PÅ TÅGET MED DINA MEDRESENÄRER.

Öppna dig mot Universum som är villig att ge dig en Kyss av uppvaknandet.

Kasta rädslans Bojor, öppna små luckor av ditt Väsen,som kommer att Växa

sig Större och ännu STÖRRE.

Andas fritt från alla alveoler ur din Lunga. Ge din kropp den Befrielse som den

har strävat efter lång tid. Ge din kropp den största GÅVAN LIVET SJÄLV!!!

Då kommer du att känna dig Levande, Älskad och Trygg i dig själv..

KASTA MASKEN INNAN DET ÄR FÖR SENT!!!!!




Fri vers av lory
Läst 381 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-22 11:22



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl förda tankar, väl förda till ord och meningar- rubriken uppmaning håller fullt ut !
2011-11-26

  Bibbi VIP
Massor av applåder!

Höva Visan 2:10-14 öppnade upp för mig.
2011-11-22

    ej medlem längre
En stor sanning i denna text
2011-11-22

  Cahaya
Ja... Kasta maskerna... Våga visa vem du är. Våga låta dig älskas för den du är... Och allt du inte är. Allt du skulle vilja vara och allt du strävar att bli.

Gillar dina finurliga radbryt, mitt i meningen. Får mig att haja till och prova ordet igen. Bra text i min smak...
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen